Blije Chap
 
Vrienden van Chap
 • Hondsdol

  Hondsdol.nl

  Hondsdol is een online platform voor hondenbezitters met de leukste uitjes, activiteiten en bezigheden in heel Nederland. Op Hondsdol.nl vind je een complete uitagenda, héél veel eropuit-tips, stevige wandeltochten door schitterende natuurgebieden, leuke musea, pretparken, dierentuinen, hondvriendelijke restaurants en vakanties, fijne dierenwinkels, leuke workshops, de beste hondenscholen én natuurlijk interessante blogs. Via onze website en social media zorgen wij ervoor dat hondenbezitters altijd op de hoogte zijn van de leukste tips.

   
 • LICG

  LICG is het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren.

  Veel mensen willen een huisdier, want dat is leuk en gezellig. Maar weet u wat zo'n dier nodig heeft? En is alle informatie die u krijgt wel betrouwbaar?

  U ziet, voordat u  met een gerust hart een huisdier kan aanschaffen moeten er nogal wat vragen beantwoord worden. Het landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren kan u daarbij helpen. Zij geven betrouwbare en objectieve informatie over het kopen en houden van huisdieren.

   
 • Doggydating

  Doggydating

  Alle neuzen dezelfde kant op en alleen de honden snuffelen aan elkaar!

  Daar draait het om bij de DoggyDating app, want honden hebben net als wij, behoefte aan omgang met gelijkgestemden. In de app kunnen baasjes met elkaar afspreken voor hondenwandeling en informatie vinden over alle losloopgebieden van Nederland.

  Even aan elkaar snuffelen om informatie uit te wisselen en dan naar hartenlust rennen en ravotten. De ervaring leert dat dit het beste werkt als je samen met een aantal honden aan een wandeling begint. Zo ontstaat er snel een roedel en staan de neuzen letterlijk dezelfde kant op. Samen op pad dus en na afloop gegarandeerd een gelukkige hond die moe maar tevreden in zijn mand een tukje wil doen.

  Iedere hond heeft, net als op een echte dating app, een profiel met foto, naam, leeftijd en zijn voorkeuren. De baasjes kunnen een DoggyDate aanmaken, en zodra er een nieuwe DoggyDate bij jou in de buurt is, ontvang je een melding.

   

   
 • DogWolluk

  DogWolluk.nl

  Dé honden-uitlaatdienst voor úw hond!

  Wat als u geen tijd heeft om uw hond flink te laten lopen in de bossen?
  Wat als u druk bent met uw werk?
  Wat als uw hond meer socialisatie nodig heeft?
  Wat als u slecht ter been of ziek bent?
  Wat als u tijd tekort komt om uw hond de aandacht te geven die hij verdient of nodig heeft?

  GEEF UW HOND DAN MEE AAN DOGWOLLUK

  Want bij Dogwolluk krijgt uw hond de tijd en ruimte om zich uit te leven, rond te rennen, te ravotten, te spelen met soortgenoten op een mooi omheind terrein.

   
 • van Schot & Mane

  www.vanschotenmane.nl

  De kleine persoonlijke dierenartspraktijk verdwijnt uit het straatbeeld. Wij willen Vlijmen en omgeving deze persoonlijkheid en geborgenheid teruggeven, een vertrouwde plek om met je huisdier te bezoeken!


  - Betaalbare zorg

  - Preventieve werkwijze

  - Veel diagnose mogelijkheden onder een dak

  - Opereren op locatie

  - Begeleidingstrajecten

  - Laagdrempelig contact

   
 • Fay's Vision

  www.faysvision.nl

  Dominique de Haas is sinds augustus 2018 de trotse eigenaresse van de Toller kennel Fay’s Vision. Haar kennel is gevestigd in de provincie Noord Brabant. Zij fokt volgens het Fairfok-beleid.

  Haar liefde voor Tollers is jaren geleden begonnen. Ze werkte bij een hondenopvang waar ze voor het eerst kennis maakte met een Tollertje. Ze was eigenlijk meteen verkocht. Na de nodige research over het ras was ze helemaal om. Meer informatie over het karakter van deze honden leest u op haar website.

   
 • Hondenhotel Meulencor en Kennel van de Cormeulen

  Hondenhotel Meulencor en Kennel van de Cormeulen

  Hondenpension Meulencor en Kennel Van de Cormeulen worden gerund door een gezin, bestaande uit Natascha van de Corput, John van de Meulengraaf en hun dochter Lieke. Samen zijn zij woonachtig in het buitengebied van het Brabantse Best. Hier hebben zij de tijd en ruimte om met hun grote passie bezig te zijn: honden. Alles rond hun huis en bedrijf is gericht op de verzorging van honden.

  Voor meer informatie over de familie en hun bedrijf kan je op de link klikken.

   
 • De Hondenacademie

  De Hondenacademie

  BIJ DE HONDENACADEMIE® COMFORTABEL BINNEN TRAINEN MET JE HOND

  Hondenschool met mooie indoor leslocaties in Waalwijk en Boxtel – toonaangevend in Brabant

  Met een bewezen praktijkgerichte lesmethode krijg je veel ondersteuning en advies in het opvoeden van je hond. Ook voor Hondensporten zoals Dogdance, Treibball, Rally O en Obedience ben je bij De Hondenacademie op de goede plek.

   
 • Trimsalon Verknipt

  Trimsalon Verknipt 

  www.trimsalonverknipt.nl 

  Sabine van Santen is sinds 2010 eigenaar van deze trimsalon. 

  Bij Verknipt kun je je hond lekker laten vertroetelen, je hebt keuze uit verschillende behandelingen, zoals; 

  • Knippen
  • Scheren 
  • Plukken (met de hand)
  • Strippen 
  • Ontwollen
  • Uitdunnen
  • Borstelen 
  • Ontklitten 

  Bij speciale wensen kan je altijd contact opnemen met Sabine.